על מהפכת החשמל ועל קינוח מפתיע במיוחד

חשמל חדשני וקינוח משובח: המהפכה החשמלית של אמישראגז משנה את המשחק

החשמל הביתי לתחרות, ומאפשרת לכם לשלם הרבה פחות על חשבון החשמל שלכם. בעוד כמה דקות גם אתם תדעו. וגם: איך תפתיעו את כולם עם קינוח מושלם?

נכון, עדיין קוראים לנו "אמישראגז", אבל מי שעוקבים אחר מה שמתרחש בימים אלו בשוק האנרגיה בישראל יודעים כי לאחרונה נפתח שוק החשמל לתחרות. באופן טבעי, מי שמובילה את המהפכה היא גם מובילת תחום האנרגיה בישראל (אתם כבר יודעים מי…). ומי שמרוויחים הכי הרבה מרפורמת החשמל הם הצרכנים. כלומר, אתם.

רוצים לחסוך בחשבון החשמל? >>

ואם עכשיו התעורר לכם החשק למשהו מתוק, קבלו מתכון מנצח, שתמיד ירשים את כולם!

קרם ברולה מנצח!

המצרכים הדרושים:

  • שמנת מתוקה 38% (סה"כ 500 מיליליטר)
  • מקל וניל
  • 1/2 כוס סוכר לבן (סה"כ 100 גרם))
  • 6 חלמונים מופרדים
  • עבור הקרמול – סוכר חום (רצוי דמררה)

אופן ההכנה:

  • מפעילים את התנור שיתחמם בינתיים ל-120 מעלות.
  • בסיר קטן מביאים לסף רתיחה את השמנת המתוקה ומקל וניל (חתוך כמובן לאורך)
  • טורפים את הסוכר והחלמונים עד שהם מתמזגים לכדי תערובת אחידה
  • שימו לב לשלב הבא ובצעו אותו בתשומת לב כדי שלא להרוס את התוצאה: שופכים כל פעם מעט מהשמנת המתוקה (החמה!) לחלמונים (הקרים) תוך כדי ערבוב. הרעיון הוא לא לבצע את התהליך בבת אחת כי אם החלמונים יתחממו בבת אחת מהר מדי, תקבלו חביתה…
  • יוצקים את התערובת לתוך כלים עמידים לחום (מחימר או חומר דומה) ומניחים בתוך תבנית עמוקה.
  • עתה ממלאים מים רותחים בתבנית כך שיכסו מחצית מגובה הכלים עם הבלילה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ומשאירים בתוכו עד שהקרם נקרש בשוליו, אך התערובת נותרת נוזלית במרכז.
  • מניחים להתקרר בטמפרטורת החדר ולאחר מכן מכניסים למקרר לכמה שעות, עד שהקרם קר לחלוטין.

לפני ההגשה בוזקים שכבת סוכר חום דקה ואחידה ומקרמלים באמצעות מבער הלחמה

בתיאבון!

אולי יעניין אותך...

:שתפו