מצרכים (יוצאים מלא שניצלונים ואם לא חיסלתם
את הכל - אפשר לשמור במקפיא)
- 500 גרם פרגית (או פילה עוף)
- חצי כוס תירס
- חצי כוס פירורי לחם
- ביצה
- חצי כפית שום גבישי
- חצי כפית תבלין לעוף
- רבע כפית פלפל שחור
- חצי כפית מלח
- 4 כפות קמח
- לציפוי-
2 ביצים
פירורי לחם זהובים
אופן ההכנה:
- נטחן יחד את כל המצרכים,
- אין בעיה להשתמש בעוף טחון ולטחון את התירס בנפרד.
- התערובת מעט דביקה וזה בסדר:)
- נשמן 2 ניירות אפייה בספריי שמן.
- נניח את התערובת על גבי נייר האפייה ונסגור בנייר נוסף.
- נקפל את הצדדים ונרדד לעובי אחיד.
- ככל שהקיפול יהיה יותר גדול (ריבוע קטן יותר) כך השניצלונים
יהיו עבים יותר. אז אתם יכולים לכוון לפי איך שאתם אוהבים. - נחתוך עם סכין או גלגלת לריבועים בגודל הרצוי.
- זה מושלם וחוסך מלא התעסקותתת.
- נעביר לביצה ולפירורי לחם.
- נטגן בשמן עמוק (אין בעיה לאפות בתנור,
תרססו מעל ספריי שמן) עד להזהבה קלה. - אם נשאר - שומרים בקופסה סגורה במקפיא.
