פתיתים רוזה על בסיס קוטג׳ דל שומן ומשלב חלבון
מצרכים ל2 מנות (אם בא לכם יותר - פשוט תכפילו כמויות)
- 1 גביע קוטג׳ (עדיף לטחון למרקם חלק יותר - אבל לא חובה)
- כף שמן זית
- 5 גרם חמאה (קוביה קטנטנה)
- 2 שיני שום כתוש
- רבע כפית פלפל שחור
- רבע כפית אגוז מוסקט
- כפית מלח
- כף רסק עגבניות מרוכז
- כוס פתיתים
- 3/4 כוס מים
- *אפשר להגיש עם פרמז׳ן
אופן ההכנה:
- בסיר על אש נמוכה מחממים שמן וחמאה.
- מוסיפים תבלינים, רסק, פתיתים, מערבבים ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את הקוטג׳ והמים, מערבבים וסוגרים את הסיר ל12 דקות.
- לאחר 12 דקות על אש נמוכה - מערבבים ומתקנים טעמים במידת הצורך.
- מגישים ישר בסיום ההכנה.
