כדורי פירה קדאיף:
- 4 תפוחי אדמה בינוניים
- ביצה
- כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- כוס קמח
- למילוי - כדורי מוצרלה
- לציפוי - חצי חבילת קדאיף (200 גרם)
אופן ההכנה:
- מבשלים את תפוחי אדמה להתרככות.
- מקררים ומייבשים הייטב מהמים.
- שמים במעבד מזון יחד עם הביצה, מלח ופלפל וטוחנים למרקם חלק.
- מוסיפים קמח ומערבבים לאיחוד (התערובת דביקה מאוד, ניתן להוסיף עוד חצי כוס קמח בהתאם לגודל תפוחי האדמה)
- עובדים עם ידיים רטובות - מכינה ליידי קערת מים וטובלת את הידיים בין כדור לכדור.
- לוקחים מהתערובת, משטחים מעט, מכניסים פנימה כדור גבינה, מכדררים.
- מעבירים לשיערות הקדאיף (שטוחנים אותם מראש שיהיו קצרים יותר)
- מטגנים בשמן עמוק וחם עד להזהבה.
- מצננים על רשת ונהנים מביסססס אמלהההההה!!!!
